Requisits de qualitat d'imatge

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Amb l'objectiu d'oferir una bona experiència d'usuari, Google exigeix que totes les imatges que es fan servir en formats d'anunci com els anuncis de galeria compleixin uns estàndards d'alta qualitat. Totes les imatges que es fan servir als anuncis han de complir els requisits següents i els requisits de qualitat d'imatge de la política editorial.

La imatge no és estàtica

No es permeten:

Imatges en moviment ni imatges GIF

Fons modificat amb un processador d'imatges

No es permeten:

Imatges amb fons modificats mitjançant un processador d'imatges que no formaven part de la imatge fotogràfica original

Imatge amb logotip superposat

No es permet:

Imatges amb logotips superposats a la imatge fotogràfica original

Nota: s'accepta mostrar un logotip que formava part de la imatge fotogràfica original (per exemple, la marca d'un cotxe capturada a la imatge original o el nom de la marca de la targeta de crèdit que es veu a la imatge original).

Imatge amb text superposat

No es permeten:

Imatges amb text superposat a la imatge fotogràfica original

Nota: s'accepta mostrar text que formava part de la imatge fotogràfica original (per exemple, el nom d'un producte capturat a la imatge original del producte).

La imatge és un collage

No es permeten:

Imatges que són una combinació de diferents imatges

La imatge és repetitiva

No es permeten:

Imatges que gairebé són idèntiques o que s'assemblen molt a altres imatges del mateix anunci, amb petites diferències

Obteniu informació sobre com podeu corregir els anuncis o les extensions que s'han rebutjat.