Vereisten voor afbeeldingskwaliteit

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Google wil een goede gebruikerservaring bieden en vereist daarom dat alle afbeeldingen die in advertentie-indelingen zoals galerijadvertenties worden gebruikt, voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Alle afbeeldingen die u in uw advertenties gebruikt, moeten in overeenstemming zijn met de onderstaande vereisten en met de vereisten voor afbeeldingskwaliteit in het redactionele beleid.

De afbeelding is niet statisch

Het volgende is niet toegestaan:

Niet-statische afbeeldingen of gif-afbeeldingen

De achtergrond is fotografisch bewerkt

Het volgende is niet toegestaan:

Afbeeldingen met een gefotoshopte achtergrond die geen deel uitmaakte van de originele foto

Logo-overlay in afbeelding

Het volgende is niet toegestaan:

Afbeeldingen met een logo dat als overlay over de originele foto is geplaatst

Opmerking: Logo's die al deel uitmaakten van de originele foto, zoals het merk van een op een originele foto afgebeelde auto of de creditcardmaatschappij van een op een originele foto afgebeelde creditcard, zijn toegestaan.

De afbeelding heeft een tekstoverlay

Het volgende is niet toegestaan:

Afbeeldingen met tekst die als overlay over de originele foto is geplaatst

Opmerking: Tekst die al deel uitmaakte van de originele foto, zoals een productnaam van een op een originele foto vastgelegd product, is toegestaan.

De afbeelding is een collage

Het volgende is niet toegestaan:

Afbeeldingen die zijn samengesteld uit verschillende afbeeldingen

Herhaalde afbeelding

Het volgende is niet toegestaan:

Afbeeldingen die identiek zijn aan andere afbeeldingen in dezelfde advertentie of veel lijken op andere afbeeldingen in dezelfde advertentie, met maar kleine verschillen

Meer informatie over hoe u een afgekeurde advertentie corrigeert