Vain soitto ‑mainoksia koskevien käytäntöjen päivitys (marraskuu 2018)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Joulukuussa Google tekee Vain soitto ‑mainoksia koskevien käytäntöjen sivulle seuraavat muutokset:

• Palveluntarjoajien on nyt käytettävä yrityksen todellista nimeä vain soitto ‑mainoksissa. Palveluntarjoajat eivät enää voi mainostaa yrityksen nimellä, joka ei ilmaise kyseisen yrityksen toimialaa tai erotu riittävän selkeästi muiden vastaavien yritysten joukosta. Vain soitto ‑mainoksissa ei esimerkiksi voi käyttää yleisiä tai sijaintiin perustuvia yrityksen nimiä, kuten "Koivumäen putkityöt" tai "Taksi Helsinki", jos palveluntarjoajan todellinen yrityksen nimi on jokin muu.
  • Vastatessaan puheluihin käyttäjiltä, jotka ovat klikanneet mainostajan vain soitto ‑mainosta, mainostajien on aloitettava puhelu ilmoittamalla yrityksensä nimi sellaisena kuin se näkyy vain soitto ‑mainoksissa.

(Julkaistu marraskuussa 2018)