Opdatering af politikken vedrørende opkaldsannoncer (november 2018)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I december opdaterer Google siden med politikken vedrørende opkaldsannoncer med følgende ændringer:

• Tjenesteudbydere skal fremover bruge deres faktiske virksomhedsnavn i opkaldsannoncer. Tjenesteudbydere må ikke længere annoncere med et virksomhedsnavn, der ikke repræsenterer deres konkrete virksomhed eller tydeligt adskiller sig fra lignende virksomheder. Generiske eller stedbaserede virksomhedsnavne som f.eks. "Århus VVS" eller "Taxa København" vil være uacceptable i opkaldsannoncer for tjenesteudbydere, der drives under et andet virksomhedsnavn.
  • Annoncører, der besvarer opkald fra kunder, der har klikket på deres opkaldsannoncer, skal indlede opkaldet med at oplyse deres virksomhedsnavn, som det fremgår af deres opkaldsannoncer.

(Offentliggjort i november 2018)