Actualitzacions de la política d'anuncis de només trucada (novembre de 2018)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Al desembre Google actualitzarà la pàgina de la política d'anuncis de només trucada amb els canvis següents:

• Ara els proveïdors de serveis hauran d'utilitzar el nom real de l'empresa als anuncis de només trucada i ja no podran anunciar-se amb un nom que no representi l'empresa concreta, o bé no la distingeixi clarament d'empreses similars. Per exemple, els noms d'empreses genèrics o basats en ubicacions, com ara "Fontaners de Girona" o "Taxis de Lleida", no s'acceptaran als anuncis de només trucada si l'empresa del proveïdor concret té un altre nom.
  • En respondre a les trucades dels usuaris que facin clic a l'anunci de només trucada, els anunciants hauran de començar per dir el nom de l'empresa tal com es mostra als anuncis.

(Publicat el novembre de 2018)