Actualitzacions de la política d'anuncis de només trucada (novembre de 2018)

Al desembre Google actualitzarà la pàgina de la política d'anuncis de només trucada amb els canvis següents:

• Ara els proveïdors de serveis hauran d'utilitzar el nom real de l'empresa als anuncis de només trucada i ja no podran anunciar-se amb un nom que no representi l'empresa concreta, o bé no la distingeixi clarament d'empreses similars. Per exemple, els noms d'empreses genèrics o basats en ubicacions, com ara "Fontaners de Girona" o "Taxis de Lleida", no s'acceptaran als anuncis de només trucada si l'empresa del proveïdor concret té un altre nom.
  • En respondre a les trucades dels usuaris que facin clic a l'anunci de només trucada, els anunciants hauran de començar per dir el nom de l'empresa tal com es mostra als anuncis.

(Publicat el novembre de 2018)