Oppdatering av retningslinjene for salg av arrangementsbilletter (november 2018)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I november 2018 oppdateres delen «Videresalg av billetter til arrangementer» i retningslinjene for andre bedrifter med begrensninger med følgende endringer:
  • Google sertifiserer ikke lenger annonsører som hybrider (både primær billettselger og videreselger). Tidligere ble kontoen din sertifisert som hybrid hvis nettstedet ditt på et tidspunkt hadde primærbeholdning tilgjengelig for alle arrangementer på nettstedet. Fra og med november 2018 forenkler Google retningslinjene sine ved at annonsører som har beholdning for videresalg på nettstedet sitt, sertifiseres som videreselgere.
  • Gjelder hvis en annonsør har inngått en juridisk avtale med en arrangementsassosiert gruppe der det er angitt at annonsøren kan omtale seg selv som offisiell videreselger av billetter for denne arrangementsassosierte gruppen: Annonsøren kan benytte betegnelsen «offisiell» i annonseteksten såfremt annonsøren bruker en av de godkjente setningene. Annonsøren må imidlertid fremvise dokumentasjon. Dette er en utvidelse av en betafunksjon som tidligere bare var tilgjengelig i tilknytning til amerikanske profesjonelle sportskamper.

Siden med retningslinjer for andre bedrifter med begrensninger og artikkelen Om sertifisering av bedrifter som videreselger billetter til arrangementer oppdateres når de nye retningslinjene trer i kraft.

(Lagt ut i oktober 2018)