Update van het beleid inzake kaartverkoop voor evenementen (november 2018)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In november 2018 wordt de sectie 'Kaartverkoop voor evenementen' van het beleid Andere beperkte bedrijven geüpdatet met de volgende wijzigingen:
  • Google certificeert adverteerders niet langer als hybride ticketverkopers. Als uw site eerder primaire voorraad beschikbaar stelde voor alle evenementen op de site op een specifiek moment, werd uw account gecertificeerd als hybride. Vanaf november 2018 vereenvoudigt Google het beleid en certificeert het adverteerders die resellervoorraad op hun site verkopen, als resellers.
  • Als een adverteerder een juridische overeenkomst heeft met een groep die aan het evenement is verbonden en deze overeenkomst aangeeft dat de adverteerder naar zichzelf mag verwijzen als officiële reseller voor de groep die aan het evenement is verbonden, mag de adverteerder de term 'officieel' in advertentietekst gebruiken door middel van een van de goedgekeurde woordgroepen. De adverteerder moet echter wel documentatie verstrekken. Dit is een uitbreiding van een bètafunctie die voorheen alleen beschikbaar was voor Amerikaanse professionele sportcompetities.

De beleidspagina voor Andere beperkte bedrijven en het artikel Over certificering van resellers van kaartjes worden geüpdatet wanneer het beleid van kracht wordt.

(Gepost: oktober 2018)