Opdatering af politikken vedrørende salg af billetter til begivenheder (november 2018)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I november 2018 opdateres afsnittet om videresalg af billetter til arrangementer og begivenheder i politikken vedrørende andre virksomheder eller forretningsformål, der er underlagt begrænsninger, så følgende ændringer inkluderes:
  • Google certificerer ikke længere annoncører som hybrid-billetsælgere. Tidligere var det sådan, at hvis en virksomhed på et givet tidspunkt havde en primær beholdning, som var tilgængelig til alle arrangementer og begivenheder på websitet, så blev virksomheden betragtet som en hybridvirksomhed. Fra og med november 2018 forenkler Google sin politik, så det er annoncører med videresalg af beholdninger via deres website, som certificeres som forhandlere.
  • Hvis en annoncør har en juridisk aftale med en eventrelateret gruppe, hvori annoncøren kan henvise til sig selv som en officiel forhandler for den eventrelaterede gruppe, har annoncøren lov til at bruge ordet "officiel" i annonceteksten sammen med en af de godkendte sætninger. Annoncøren skal dog fremlægge dokumentation. Dette er en udvidelse af en betafunktion, som tidligere kun var tilgængelig for professionelle sportsligaer i USA.

Siden med politikken vedrørende andre virksomheder, der er underlagt begrænsninger og artiklen Om certificering af forhandlere af billetter til arrangementer og begivenheder opdateres, når politikken træder i kraft.

Offentliggjort i oktober 2018