Opdatering af politikken vedrørende salg af billetter til begivenheder (november 2018)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I november 2018 opdateres afsnittet om videresalg af billetter til arrangementer og begivenheder i politikken vedrørende andre virksomheder eller forretningsformål, der er underlagt begrænsninger, så følgende ændringer inkluderes:
  • Google certificerer ikke længere annoncører som hybrid-billetsælgere. Tidligere var det sådan, at hvis en virksomhed på et givet tidspunkt havde en primær beholdning, som var tilgængelig til alle arrangementer og begivenheder på websitet, så blev virksomheden betragtet som en hybridvirksomhed. Fra og med november 2018 forenkler Google sin politik, så det er annoncører med videresalg af beholdninger via deres website, som certificeres som forhandlere.
  • Hvis en annoncør har en juridisk aftale med en eventrelateret gruppe, hvori annoncøren kan henvise til sig selv som en officiel forhandler for den eventrelaterede gruppe, har annoncøren lov til at bruge ordet "officiel" i annonceteksten sammen med en af de godkendte sætninger. Annoncøren skal dog fremlægge dokumentation. Dette er en udvidelse af en betafunktion, som tidligere kun var tilgængelig for professionelle sportsligaer i USA.

Siden med politikken vedrørende andre virksomheder, der er underlagt begrænsninger og artiklen Om certificering af forhandlere af billetter til arrangementer og begivenheder opdateres, når politikken træder i kraft.

Offentliggjort i oktober 2018