Canvis a la política de venda d'entrades per a esdeveniments (novembre de 2018)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El novembre de 2018 s'actualitzarà la secció Venda d'entrades per a esdeveniments de la política d'altres empreses restringides, que passarà a incloure els canvis següents:
  • Google ja no certificarà els anunciants com a venedors d'entrades híbrids. Anteriorment, si el vostre lloc web tenia un inventari d'entrades del mercat primari per a tots els esdeveniments que anuncieu al vostre lloc web, el compte es certificava com a híbrid. A partir de novembre de 2018, Google simplificarà la seva política i certificarà els anunciants que venguin qualsevol inventari de revenda al seu lloc web com a distribuïdors.
  • Si un anunciant té un acord legal amb un grup associat a un esdeveniment, que especifica que s'hi pot fer referència com a un distribuïdor oficial del grup associat a un esdeveniment, l'anunciant tindrà permís per afegir el terme “oficial” al text de l’anunci, fent servir una de les frases aprovades. Tanmateix, l'anunciant ha de proporcionar documentació. Es tracta d'una ampliació d'una funció beta que abans estava disponible només per a les lligues d'esports professionals d'Estats Units.

Quan aquesta política entri en vigor, s'actualitzarà la pàgina de la política d'altres empreses restringides i l'article Sobre la certificació de distribuïdor d'entrades per a esdeveniments.

(Publicat l'octubre de 2018)