Update van het beleid inzake Klantenmatch (oktober 2018)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Vanaf 22 oktober wordt het Google Ads-beleid geüpdatet met aanvullende vereisten voor adverteerders die Klantenmatch gebruiken. Deze adverteerders moeten aantonen dat ze een Google Ads-account met een voldoende gevestigde geschiedenis hebben. Voor adverteerdersaccounts geldt het volgende:

• Ze moeten een goede reputatie op het gebied van beleidsnaleving hebben.
  • Ze moeten een goede reputatie op het gebied van betalingen hebben.
  • Ze moeten een geschiedenis van ten minste negentig dagen in Google Ads hebben.
  • Gedurende de totale levensduur van het account is er meer dan USD 50.000 besteed.

Adverteerders die momenteel Klantenmatch gebruiken, kunnen contact opnemen met hun toegewezen accountmanager of met Google Support om te controleren of ze voldoen aan de vereisten voor accountgeschiedenis en Klantenmatch kunnen blijven gebruiken.

Met ingang van 22 oktober kunnen adverteerders die niet voldoen aan de nieuwe vereisten, Klantenmatch niet meer gebruiken. De weergave van campagnes die gebruikmaken van Klantenmatch, kan dan worden stopgezet.

Na 22 oktober moeten adverteerders die Klantenmatch willen gaan gebruiken, contact opnemen met hun toegewezen accountmanager om te bepalen of ze in aanmerking komen om Klantenmatch in te schakelen voor hun account. Adverteerders die Klantenmatch nog nooit hebben gebruikt en geen toegewezen accountmanager hebben, komen niet in aanmerking om Klantenmatch te gebruiken. In de toekomst bieden we een aanvraagprocedure aan voor adverteerders die voldoen aan de accountvereisten en toegang tot Klantenmatch willen aanvragen. We publiceren een aankondiging wanneer de aanvraagprocedure beschikbaar is.

Dit beleid is wereldwijd van toepassing op alle adverteerders die Klantenmatch gebruiken. De pagina Beleid inzake Klantenmatch wordt geüpdatet wanneer het beleid van kracht wordt.

(Gepost: oktober 2018)