Update van het beleid ten aanzien van financiële producten en diensten (oktober 2018)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid ten aanzien van financiële producten en services wordt in oktober 2018 geüpdatet om toe te staan dat gereguleerde cryptocurrencybeurzen advertenties weergeven in de Verenigde Staten en Japan.

Adverteerders moeten zijn gecertificeerd bij Google voor het specifieke land waarin hun advertenties worden weergegeven. Nadat het beleid van kracht is geworden in oktober, kunnen adverteerders zich aanmelden voor certificering.

Dit beleid is wereldwijd van toepassing op alle accounts die met deze financiële producten adverteren. Zie voor meer informatie Over certificering voor beperkte financiële producten.

De pagina voor financiële producten en diensten wordt geüpdatet wanneer het beleid van kracht wordt.

(Gepost in september 2018)