Canvis a la política de productes i serveis financers (octubre de 2018)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre productes i serveis financers s'actualitzarà l'octubre de 2018 per permetre els anuncis d'intercanvis regulats de criptomoneda als Estats Units i al Japó.

Els anunciants hauran d'obtenir la certificació de Google corresponent al país en què volen publicar els anuncis, que podran sol·licitar un cop s'hagi publicat la política (a l'octubre).

Aquesta política s'aplicarà als anunciants de qualsevol país que tinguin comptes amb anuncis d'aquests tipus de productes financers. Per obtenir-ne més detalls, consulteu l'article Sobre la certificació per anunciar productes financers restringits.

La pàgina Productes i serveis financers s'actualitzarà un cop es faci efectiva la política.

(Publicat el setembre de 2018)