Uppdatering av policyn för övriga begränsade verksamheter (oktober 2018)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Som vi tidigare har meddelat uppdaterar Google policyn för övriga begränsade verksamheter för att förbjuda marknadsföring av teknisk support från tredjepartsleverantörer för maskin- och programvaruprodukter och -tjänster för konsumenter.

Exempel på tjänster som inte får marknadsföras enligt denna policy innefattar fjärr-, online- och offlinebaserad teknisk support, som felsökning, konto- och lösenordssupport samt konfigurering av programvara, från tredjepartsleverantörer.

(Upplagt i september 2018)