Uppdatering av policyn för övriga begränsade verksamheter (oktober 2018)

Som vi tidigare har meddelat uppdaterar Google policyn för övriga begränsade verksamheter för att förbjuda marknadsföring av teknisk support från tredjepartsleverantörer för maskin- och programvaruprodukter och -tjänster för konsumenter.

Exempel på tjänster som inte får marknadsföras enligt denna policy innefattar fjärr-, online- och offlinebaserad teknisk support, som felsökning, konto- och lösenordssupport samt konfigurering av programvara, från tredjepartsleverantörer.

(Upplagt i september 2018)