Endring i retningslinjene for andre bedrifter med begrensninger (oktober 2018)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Som tidligere kunngjort oppdaterer Google retningslinjene for andre bedrifter med begrensninger, slik at det blir forbudt å markedsføre teknisk brukerstøtte levert av tredjepartsleverandører i forbindelse med produkter eller tjenester innen maskin- eller programvare.

Som eksempler på tjenester levert av tredjepartsleverandører det ikke kan annonseres for i henhold til disse retningslinjene, kan vi nevne teknisk brukerstøtte, enten dette gjøres eksternt eller på eller utenfor nettet (f.eks. feilsøking), konto- og passordstøtte samt konfigurasjon av programvare.

(Lagt ut i september 2018)