Update voor het beleid 'Andere beperkte bedrijven' (oktober 2018)

Zoals onlangs aangekondigd, updatet Google het beleid 'Andere beperkte bedrijven' om de promotie van technische ondersteuning door derden voor consumentenhardware- of -softwareproducten en -services te verbieden.

Voorbeelden van services die op grond van dit beleid niet mogen worden gepromoot, omvatten online en offline technische ondersteuning en ondersteuning op afstand, zoals probleemoplossing, account- en wachtwoordondersteuning en softwareconfiguratie door externe leveranciers.

(Gepost in september 2018)