Opdatering af politikken vedrørende andre virksomheder eller forretningsformål, der er underlagt begrænsninger (oktober 2018)

Som tidligere nævnt opdaterer Google politikken vedrørende andre virksomheder eller forretningsformål, der er underlagt begrænsninger, med det formål at forbyde annoncering for teknisk support via tredjepartsudbydere på hardware- eller softwareprodukter og -tjenester til forbrugere.

Eksempler på tjenester, der ikke må annonceres for, i henhold denne politik, omfatter ekstern, online og offline teknisk support, såsom fejlfinding, support i forbindelse med konto og adgangskode samt softwarekonfiguration udført af tredjepartsudbydere.

Opslået i september 2018