Actualitzacions en la política d'altres empreses restringides (octubre de 2018)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Tal com vam anunciar fa poc, Google actualitzarà la política d'altres empreses restringides per prohibir la promoció d'assistència tècnica proporcionada per proveïdors externs en relació a productes i servies de maquinari o programari per a consumidors.

Aquests són alguns exemples dels serveis que no es poden anunciar segons el que estableix aquesta política: assistència tècnica de manera remota, en línia o sense connexió (com ara la resolució de problemes), configuració de programari i assistència sobre comptes i contrasenyes, si ho proporcionen proveïdors externs.

(Publicat el setembre de 2018)