Oppdatering av retningslinjene for salg av arrangementsbilletter (september 2018)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

12. november 2018 oppdateres delen «Videresalg av billetter til arrangementer» i retningslinjene for andre bedrifter med begrensninger med følgende krav:

• Billettselgere som kvalifiserer som primær billettselger, må sertifiseres av Google. Primære billettselgere er imidlertid ikke underlagt de samme kravene knyttet til annonser og destinasjoner vi stiller til ikke-primære billettselgere. Google gjør sitt beste for at alle kjente primære billettselgere sertifiseres automatisk. Du kan kontakte kontoadministratoren din eller Googles brukerstøtte for å få bekreftet at kontoene dine sertifiseres automatisk innen de nye retningslinjene trer i kraft.
  • Underdomener og baner etter domener er ikke lenger tillatt i visningsadressene i annonser fra videreselgere og aggregatorer av billetter. Visningsadresser av typen «[underdomene].billetter.no» og «billetter.no/[bane]» er for eksempel ikke tillatt. Så snart disse retningslinjene trer i kraft, godkjennes ikke lenger annonser der visningsadressen er et underdomene eller en bane etter et domene, fra videreselgere og aggregatorer av billetter.

Siden med retningslinjer for andre bedrifter med begrensninger og artikkelen Om sertifisering av bedrifter som videreselger billetter til arrangementer oppdateres når de nye retningslinjene trer i kraft.

Lagt ut i september 2018