Update van het beleid inzake kaartverkoop voor evenementen (september 2018)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Op 12 november 2018 wordt de sectie 'Kaartverkoop voor evenementen' van het beleid Andere beperkte bedrijven geüpdatet met de volgende vereisten:

• Kaartverkopers die worden aangemerkt als primaire verkopers, moeten worden gecertificeerd bij Google. Houd er echter rekening mee dat de advertentie- en bestemmingsvereisten waaraan niet-primaire kaartverkopers moeten voldoen, niet van toepassing zijn op primaire verkopers. Google zal proberen om alle bekende primaire kaartverkopers automatisch te certificeren. U kunt contact opnemen met uw accountmanager of het ondersteuningsteam van Google als u er zeker van wilt zijn dat uw accounts automatisch zijn gecertificeerd wanneer dit nieuwe beleid van kracht wordt.
  • Post-domeinpaden en subdomeinen zijn niet meer toegestaan voor zichtbare URL's in advertenties die door resellers en verzamelsites voor kaartjes worden weergegeven. Bijvoorbeeld: zichtbare URL's zoals 'tickets.com/[pad]' of ' [subdomein].tickets.com' zijn niet meer toegestaan. Zodra dit beleid van kracht wordt, worden advertenties van resellers en verzamelsites voor kaartjes afgekeurd als de zichtbare URL post-domeinpaden of subdomeinen bevat.

De beleidspagina voor Andere beperkte bedrijven en het artikel Over certificering van resellers van kaartjes worden geüpdatet wanneer het beleid van kracht wordt.

Gepost in september 2018