Actualització de la política sobre la distribució d'entrades per a esdeveniments (setembre de 2018)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El 12 de novembre de 2018, s'actualitzarà la secció Distribució d'entrades per a esdeveniments de la política d'altres empreses restringides i passarà a incloure els requisits següents:

• Els distribuïdors d'entrades que reuneixin els requisits per ser proveïdors originals hauran de disposar de la certificació de Google corresponent. Ara bé, tingueu en compte que aquests proveïdors no estaran subjectes als requisits relatius a les destinacions i als anuncis que han de complir la resta de distribuïdors no originals d'entrades. A Google farem tots els possibles per certificar automàticament tots els proveïdors originals de què tinguem constància. Podeu posar-vos en contacte amb el gestor del vostre compte o amb l'equip d'assistència de Google per confirmar que els vostres comptes rebran la certificació automàticament abans que aquesta política entri en vigor.
  • Ja no es permetrà utilitzar camins de postdominis ni subdominis als URL visibles dels anuncis que publiquin els distribuïdors i els agregadors d'entrades. Per exemple, no es permetran URL visibles com ara "tickets.com/[camí]" ni "[subdomini].tickets.com". Un cop aquesta política hagi entrat en vigor, es rebutjaran tots aquells anuncis de distribuïdors i d'agregadors d'entrades que incloguin URL visibles amb camins de postdominis o subdominis.

Quan aquesta política entri en vigor, s'actualitzarà la pàgina de la política d'altres empreses restringides i l'article Sobre la certificació de distribuïdors d'entrades per a esdeveniments.

Publicat el setembre de 2018