Oppdaterte begrensninger knyttet til annonser for tredjepartsleverandører av teknisk brukerstøtte (august 2018)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

På grunn av en økning i antallet villedende annonseopplevelser som kan tilskrives tredjepartsleverandører av teknisk brukerstøtte, har Google begynt å legge begrensninger på annonser i denne kategorien globalt.

I løpet av de forestående månedene skal vi utvikle et verifikasjonsprogram for å sikre at bare legitime tredjepartsleverandører av teknisk brukerstøtte gis tilgang til plattformen vår. Frem til da blir alle annonsører som markedsfører brukerstøtte levert av tredjeparter, påvirket av denne endringen – i og med at vi ikke kommer til å tillate noen annonser for tredjepartsleverandører av teknisk brukerstøtte.

(Lagt ut i august 2018)