Update van vereisten voor Shopping-showcaseadvertenties (oktober 2018)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Vanaf 1 oktober 2018 mogen kopafbeeldingen of uitgevouwen afbeeldingen in Shopping-showcaseadvertenties geen overlay-logo's en slogans of andere overlay-tekst meer bevatten. Het beleid ten aanzien van de vereisten voor Shopping-showcaseadvertenties wordt geüpdatet op basis van deze wijziging.

(Gepost in augustus 2018)