Novetat sobre els requisits relatius als anuncis d'aparador de Shopping (octubre de 2018)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

A partir de l'1 d'octubre de 2018, les imatges ampliades o de capçalera dels anuncis d'aparador de Shopping ja no podran incloure eslògans, logotips superposats ni cap altre text superposat. La política de requisits relatius als anuncis d'aparador de Shopping s'actualitzarà per reflectir aquest canvi.

(Publicat l'agost de 2018)