Update van het beleid ten aanzien van verkeerde voorstelling (augustus 2018)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Op 3 augustus 2018 updatet Google de pagina Beleid inzake verkeerde voorstelling om het 'Onaanvaardbaar bedrijfsbeleid' te verduidelijken.

(Gepost in augustus 2018)