Opdatering af politikken vedrørende urigtige oplysninger (august 2018)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Den 3. august 2018 opdaterer Google siden for vores politik vedrørende urigtige oplysninger for at præcisere politikken for uacceptabel forretningspraksis.

Opslået i august 2018