Actualització de la política sobre falsejament d'informació (agost de 2018)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El 3 d'agost de 2018, Google modificarà la pàgina de la política sobre falsejament d'informació per aclarir alguns aspectes de la política "Pràctiques empresarials inacceptables".

(Publicat l'agost de 2018)