Oppdatering av retningslinjene for andre bedrifter med begrensninger (august 2018)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Vi kunngjorde tidligere at Google kommer til å kreve at sertifiserte videreselgere av billetter oppgir originalprisen på billettene i tillegg til sin egen pris, i samme valuta.

Google sender ut et forhåndsvarsel før dette kravet trer i kraft. I mellomtiden finner du detaljer om kravene nedenfor:

• Originalprisen er den opprinnelige prisen som billetten ble solgt for (eksklusive eventuelle tilleggsgebyrer). Annonsører kan bruke originalprisene som selgerne har oppgitt for billettene.
  • Hvis videreselgeren av billetter ikke kjenner til eller ikke kan fastslå originalprisen på billetten, godtar vi et realistisk anslag. Forbrukerne må imidlertid varsles om at det er et anslag. Hvis du for eksempel videreselger en billett som i utgangspunktet var en gave (til en verdi av null kroner eller tilsvarende), må forbrukeren som kjøper billetten, informeres om at den anslåtte originalprisen på billetten er null kroner.
  • Originalprisen må inngå i prisspesifikasjonen i kassen, og skrifttypen må være lik eller større enn mesteparten av teksten som presenteres i løpet av betalingsprosessen.

(Lagt ut i august 2018)