Opdatering af politikken vedrørende andre virksomheder eller forretningsformål, der er underlagt begrænsninger (august 2018)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Som tidligere meddelt indfører Google krav om, at certificerede forhandlere af billetter til arrangementer og begivenheder ikke bare oplyser deres egen billetpris, men også billetternes pålydende værdi (i samme valuta).

Google giver varsel om dette krav, inden det træder i kraft. I mellemtiden kan du her se udførlige oplysninger om, hvad kravet indebærer:

• Den pålydende værdi er den pris, billetten oprindeligt er blevet solgt til (eksklusive eventuelle yderligere servicegebyrer). Som annoncør kan man bruge den pålydende værdi, sælgeren har oplyst.
  • Hvis forhandleren ikke kender eller ikke er i stand til at finde frem til billettens pålydende værdi, accepteres en estimeret værdi. Forbrugerne skal dog oplyses om, at dette er en estimeret værdi. Hvis du f.eks. forhandler en billet, som oprindeligt var gratis, skal den forbruger, der køber billetten, informeres om, at billetten har en estimeret pålydende værdi på 0 DKK (eller et beløb på 0 i en anden relevant valuta).
  • Den pålydende værdi skal angives som en del af udspecificeringen af afgifter/gebyrer i forbindelse med betalingsprocessen, og skriftstørrelsen skal være mindst lige så stor som den skriftstørrelse, der benyttes til størstedelen af teksten på de sider, der vises i forbindelse med betalingsprocessen.

Offentliggjort i august 2018