Actualitzacions de la política sobre altres empreses restringides (juliol de 2018)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Com ja vam anunciar, Google requerirà als distribuïdors certificats d'entrades per a esdeveniments que proporcionin el valor nominal de les entrades juntament amb el preu que ofereixen i en la mateixa moneda.

Google ho notificarà amb antelació abans que aquest requisit sigui efectiu. Mentrestant, podeu consultar els requisits detallats:

• El valor nominal és el preu a què es va vendre l'entrada originalment (sense els càrrecs per serveis addicionals). Els anunciants poden utilitzar els valors nominals de les entrades proporcionats pels venedors.
  • Si un distribuïdor no sap el valor nominal d'una entrada o no el pot establir, també acceptem que proporcioni una estimació. Tanmateix, en aquests casos s'ha de notificar als clients que es tracta d'una estimació. Per exemple, si distribuïu una entrada que originalment es proporcionava de manera gratuïta (era un regal per 0 € o un valor equivalent en una altra moneda), s'ha d'informar el client que compri l'entrada que aquesta té un valor nominal estimat de 0 €.
  • El valor nominal s'ha de proporcionar dins del desglossament de les comissions i dels impostos en el procés de pagament, en un tipus de lletra d'una mida igual o superior a la majoria del text present a la pàgina del procés de pagament.

(Publicat el juliol de 2018)