Update van het beleid ten aanzien van verkeerde voorstelling (juli 2018)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In juli 2018 updatet Google het beleid ten aanzien van verkeerde voorstelling om adverteerders te verbieden betrokken te zijn bij gecoördineerde activiteiten om gebruikers te misleiden met advertenties, advertentiebestemmingen of accounts die een verkeerde voorstelling van hun land van herkomst geven of dit verbergen en die onder valse voorwendselen zijn gericht op gebruikers in een ander land.

Schendingen van dit beleid leiden tot opschorting van het account.

(Gepost: juli 2018)