Endring i retningslinjene for andre bedrifter med begrensninger (juli 2018)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Som vi tidligere har kunngjort oppdateres Googles retningslinjer for andre bedrifter med begrensninger, slik at det blir forbudt å annonsere for kausjonstjenester på Google Ads. Disse retningslinjene kommer til å gjelde for hele verden. Google Ads-retningslinjene oppdateres i juli 2018. Når oppdateringen av retningslinjene er gjennomført, tillater vi ikke lenger annonser for kausjonstjenester.

Her er noen eksempler på kausjonstjenester som blir forbudt i henhold til de nye retningslinjene:

• kausjonister, dusørjegere
  • finansielle tjenester knyttet til kausjon

Annonsering for juridiske tjenester eller juridisk representasjon blir ikke berørt.

(Lagt ut i mai 2018)