Opdatering af politikken vedrørende andre virksomheder eller forretningsformål, der er underlagt begrænsninger (juli 2018)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Som tidligere nævnt opdaterer Google politikken vedrørende andre virksomheder eller forretningsformål, der er underlagt begrænsninger, med det formål at forbyde annoncering for kautionstjenester på Google Ads. Denne politik indføres globalt. Google Ads-politikken opdateres i juli 2018. Når politikken er blevet opdateret, er det ikke længere tilladt at annoncere for kautionstjenester.

Her er nogle eksempler på kautionstjenester, som ikke er tilladt i henhold til den opdaterede politik:

• Professionelle kautionister, kautionsagenter og dusørjægere
  • Kautionsfinansiering

Annoncering for juridisk bistand eller juridiske tjenester bliver ikke berørt af denne opdatering.

Indsendt i maj 2018