Update van het beleid inzake verkeerde voorstelling (mei 2018)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid inzake verkeerde voorstelling wordt in mei 2018 geüpdatet. Er worden extra voorbeelden van misleidende content toegevoegd onder 'Er worden valse claims gebruikt of claims die een onwaarschijnlijk (maar niet per se onmogelijk) resultaat voorspiegelen als het resultaat dat de gebruiker kan verwachten.'

(Gepost: mei 2018)