Opdatering af politikken vedrørende urigtige oplysninger (maj 2018)

Google Ads-politikken vedrørende urigtige oplysninger opdateres i maj 2018. Der føjes yderligere eksempler på vildledende indhold til politikken under "Brug af falske påstande eller påstande, der stiller brugeren et usandsynligt resultat i udsigt som det mest sandsynlige resultat (også selvom det usandsynlige resultat kan være teoretisk muligt)".

Indsendt i maj 2018