Canvi en la política sobre falsejament d'informació (maig de 2018)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El maig de 2018, la política de Google Ads sobre falsejament d'informació es modificarà per incloure més exemples de contingut enganyós a la secció "Fer reclams falsos o que atreguin els usuaris prometent un resultat improbable com a resultat probable (encara que sigui possible)".

(Publicat el maig de 2018)