Update van het beleid ten aanzien van politieke content (mei 2018)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Vanaf 10 mei 2018 zijn advertenties met betrekking tot het Ierse referendum van 25 mei niet toegestaan, tenzij de onafhankelijke Referendum Commission de advertenties laat lopen. Deze wijziging is van invloed op Ierland. Er worden meldingen verzonden naar de betreffende adverteerders en de pagina met beleid ten aanzien van politieke content wordt op 10 mei geüpdatet.

(Gepost: mei 2018)