Uppdateringar i policyn om farliga produkter eller tjänster (juni 2018)

I juni 2018 uppdateras Google Ads policy om farliga produkter eller tjänster. Efter policyuppdateringen är det inte tillåtet att annonsera om reservdelar som förbättrar ett handeldvapens funktion. Dessutom tillåter vi inte längre annonsering om instruktionsmaterial för montering, förbättring eller införskaffande av föremål som omfattas av vår vapenpolicy, däribland guider, programvara eller utrustning som marknadsförs för 3D-utskrifter av vapen, ammunition, sprängämnen och vapendelar.

Detaljerad information kommer att finnas på sidan Farliga produkter eller tjänster när policyn uppdateras i juni.

(upplagt i maj 2018)