Oppdateringer av retningslinjene for farlige produkter eller tjenester (juni 2018)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Vi endrer Google Ads-retningslinjene for farlige produkter eller tjenester i juni 2018. Når oppdateringen av retningslinjene er gjennomført, tillater vi ikke lenger annonser for deler som bidrar til at skytevåpen blir mer effektive. I tillegg tillater vi ikke lenger annonser for instruksjonsmateriell om montering, forbedring eller anskaffelse av varer som er underlagt retningslinjene våre for våpen – deriblant veiledninger, programvare eller utstyr som markedsføres for 3D-printing av våpen, ammunisjon, sprengstoff og våpendeler.

Du finner mer informasjon på Farlige produkter eller tjenester-siden når de oppdaterte retningslinjene lanseres i juni.

(Lagt ut i mai 2018)