Opdateringer af politikken vedrørende farlige produkter eller tjenester (juni 2018)

Google Ads-politikken vedrørende farlige produkter eller tjenester opdateres i juni 2018. Når politikken er blevet opdateret, er det ikke længere tilladt at annoncere for dele, som forbedrer en pistols funktioner. Desuden vil annoncer for vejledning i samling, forbedring eller anskaffelse af ting, der hører ind under vores politik vedrørende våben, herunder annoncer for vejledninger, software eller udstyr til 3D-print af våben, ammunition, sprængstoffer og våbendele, ikke længere være tilladt.

Du kan få flere oplysninger på siden Farlige produkter eller tjenester, når den opdaterede politik træder i kraft i juni.

Indsendt i maj 2018