Modificació de la política sobre productes o serveis perillosos (juny de 2018)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El juny de 2018, la política de Google Ads sobre productes o serveis perillosos es modificarà. A partir de llavors, no s'admetran anuncis relatius a peces que millorin el funcionament d'una arma. Tampoc no s'admetran anuncis relacionats amb contingut formatiu sobre el muntatge, la millora o l'adquisició dels elements compresos en la nostra política sobre armes, com ara les guies, el programari o l'equipament que promoguin la impressió en 3D d'armes, munició, explosius i peces d'armes.

Quan, al mes de juny, es publiqui la política modificada, hi haurà informació més detallada a la pàgina Productes o serveis perillosos

(Publicat el maig de 2018)