Seksuelt innhold: barnemishandling (mai 2018)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Vi endrer Google Ads-retningslinjene for seksuelt innhold i mai 2018. Endringen gjøres for å informere om at det ikke er tillatt å legge ut innhold som kan føre til at brukerne lures til å tro at innholdet er egnet for et generelt publikum, men i stedet inneholder seksuell tematikk eller uanstendig innhold. Endringen kommer til å gjelde for alle land. Når de nye retningslinjene trer i kraft, blir retningslinjene for seksuelt innhold oppdatert slik at de gjenspeiler denne endringen.

(Lagt ut i april 2018)