Sundhedssektor: Misbrugsbehandling (april 2018)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I maj 2018 opdaterer Google politikken vedrørende sundhedssektor og medicin for at begrænse muligheden for at annoncere for tjenester, der tilbyder behandling af stof- og alkoholmisbrug. Denne politik indføres på globalt plan for alle konti, der bruges til annoncering af misbrugsbehandling.

Her er nogle eksempler på misbrugsbehandling, som begrænses under denne nye politik:

• Udbydere af klinisk behandling af stof- og alkoholmisbrug, herunder programmer, der tilbyder indlæggelse, ophold på centre og andet samt programmer, der tilbyder ambulant behandling
  • Tjenester, der hjælper stof- og alkoholmisbrugere på fode igen, herunder tjenester, der hjælper med at forbedre misbrugeres boligforhold, og selvhjælpsgrupper
  • Tjenester til generering af kundeemner og henvisningsbureauer for misbrugsbehandling
  • Krisehotlines for misbrugsbehandling

Uden for USA er annoncer for misbrugsbehandling ikke tilladt i øjeblikket.

I USA skal annoncører være certificeret af LegitScript som udbydere af misbrugsbehandling, før de kan annoncere via Google Ads. Det er ikke alle typer tjenester til behandling for stof- og alkoholmisbrug, der kan blive certificeret af LegitScript. Tjenester, der ikke kan opnå kvalificering, f.eks. udslusningsboliger og henvisningsbureauer, må ikke annoncere for tjenester til behandling af stof- og alkoholmisbrug på Google. LegitScript opkræver et gebyr for behandling og overvågning af ansøgere, men det kan være gratis under visse omstændigheder. Besøg LegitScripts website for at få flere oplysninger om LegitScript-certificering og om, hvordan du sender en ansøgning.

Amerikanske annoncører, der er certificeret af LegitScript, skal også certificeres af Google, før de kan vise annoncer. Annoncører med LegitScript-certificering kan anmode om Google-certificering fra juli måned og frem, når formularen offentliggøres.

Indsendt i april 2018