Salut: Serveis de tractament d'addiccions (abril de 2018)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El mes de maig de 2018, Google actualitzarà la Política sobre salut i medicaments per restringir la publicació d'anuncis de serveis orientats a la recuperació d'addiccions a les drogues o l'alcohol. Aquesta política s'aplicarà globalment, a tots els comptes que anunciïn serveis de tractament d'addiccions.

A continuació us oferim alguns exemples de serveis de tractament d'addiccions que estaran restringits segons aquesta nova política:

• proveïdors de tractaments clínics de l'addicció a les drogues o l'alcohol, inclosos els programes amb ingrés, residencials i ambulatoris
  • serveis de suport a la recuperació de l'addicció a les drogues o l'alcohol, incloent-hi els entorns de vida sense consum i les organitzacions d'ajuda mútua
  • generadors de contactes i agències de referència per a serveis de tractament de les addiccions a les drogues i l'alcohol
  • línies telefòniques de suport d'urgència per a l'addicció a les drogues i l'alcohol

Fora dels Estats Units, no es permeten els anuncis de serveis de tractament d'addiccions.

Als Estats Units, els anunciants hauran de disposar d'una certificació LegitScript com a serveis de tractament d'addiccions per poder anunciar-se a través de Google Ads. No tots els serveis de tractament d'addiccions a les drogues i l'alcohol són aptes per a la certificació LegitScript. Els que no siguin aptes per a la certificació, com ara pisos de reinserció d'addiccions i agències de referència, no es poden anunciar com a serveis de tractament d'addiccions a les drogues i l'alcohol a Google. LegitScript cobra una tarifa per processar i controlar els sol·licitants, però en alguns casos es poden aplicar exempcions de les tarifes. Per obtenir més informació sobre la certificació LegitScript i enviar una sol·licitud, visiteu el lloc web de LegitScript

Els anunciants dels Estats Units certificats per LegitScript també han de rebre un certificat de Google per poder publicar els seus anuncis. Els anunciants amb certificació LegitScript poden sol·licitar la certificació a Google a partir del mes de juliol, quan es publiqui el formulari.

(Publicat el mes d'abril de 2018)