Tapahtumalippujen jälleenmyyjien sertifiointi (helmikuu 2018)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google päivittää muita rajoitettuja toimialoja koskevaa käytäntöä helmikuussa 2018 siten, että tapahtumalippujen jälleenmyyjien on oltava Googlen sertifioimia, jotta he voivat mainostaa Google Adsissa. Tätä käytäntöä sovelletaan maailmanlaajuisesti kaikkiin tapahtumalippujen jälleenmyyntiä mainostaviin tileihin.

Hyväksynnän saaminen edellyttää, että jälleenmyyjät eivät saa väittää olevansa ensisijaisia tai alkuperäisiä tapahtumalippujen tarjoajia, vaan heidän on ilmoitettava asiakkaille olevansa jälleenmyyjiä. Asiakkaille on myös ilmoitettava, että hinnat voivat olla nimellisarvoa (ensisijaisen myyjän tarjoamaa hintaa) korkeampia. Hinnat on eriteltävä siten, että niistä ilmenee lisämaksujen ja verojen osuus. Erittely on näytettävä asiakkaalle maksun yhteydessä, ennen kuin asiakas antaa maksutiedot.

Jatkossa Google edellyttää myös, että hyväksytyt jälleenmyyjät ilmoittavat lippujen alkuperäisen hinnan jälleenmyyntihintansa lisäksi (samassa valuutassa).  Julkaisemme erillisen muutoksia koskevan ilmoituksen vielä ennen tämän vaatimuksen voimaantuloa.

Lisätietoja on artikkelissa Tietoja tapahtumalippujen jälleenmyyjien hyväksynnästä.

Jälleenmyyjät voivat pyytää Googlelta hyväksyntää  8.1.2018 alkaen, kun julkaisemme hakemuslomakkeen.

(Julkaistu marraskuussa 2017)