Certificering af billetforhandlere (februar 2018)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I februar 2018 opdaterer Google politikken vedrørende andre virksomheder eller forretningsformål, der er underlagt begrænsninger, så der fremover stilles krav om, at forhandlere af billetter til arrangementer og begivenheder skal være certificeret af Google for at kunne annoncere via Google Ads. Denne politik indføres på globalt plan for alle konti, der bruges til annoncering af billetforhandling.

For at kunne blive certificeret forhandler skal man oplyse kunderne om, at man er forhandler af billetter til arrangementer og begivenheder, og det må ikke antydes, at man er den primære eller oprindelige udbyder af billetterne. Som forhandler skal man også oplyse kunderne om, at prisen muligvis er højere end den pålydende værdi (dvs. den pris, som den primære udbyder sælger billetterne til). Priserne skal udspecificeres, så kunden kan se værdien af eventuelle inkluderede gebyrer og afgifter i forbindelse med betalingsprocessen, inden der angives betalingsoplysninger.

Fremover stiller Google endvidere krav om, at certificerede forhandlere ikke bare oplyser deres egen billetpris, men også billetternes pålydende værdi (i samme valuta).  Vi offentliggør en anden ændringslogpost med forhåndsunderretning, inden dette krav introduceres.

Du kan få flere oplysninger i artiklen Om certificering af billetforhandlere.

Forhandlere kan anmode om at blive certificeret af Google fra og med den 8. januar 2018, hvor vi offentliggør ansøgningsformularen.

Offentliggjort i november 2017