Certificació per a distribuïdors d'entrades (febrer de 2018)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El febrer de 2018, Google modificarà la política sobre altres empreses restringides i exigirà que els distribuïdors d'entrades d'esdeveniments que vulguin anunciar els seus productes amb Google Ads obtinguin la certificació de Google. Aquesta política s'aplicarà als anunciants de qualsevol país que tinguin comptes amb anuncis de distribució d'entrades.

Per obtenir la certificació, els distribuïdors no poden donar a entendre que són els proveïdors primaris o originals de les entrades, sinó que han d'indicar clarament als clients que en són els distribuïdors. A més, han de notificar-los que els preus poden ser superiors al valor nominal (el preu que ofereix el proveïdor primari). Els preus s'han de desglossar per especificar els impostos i les tarifes durant el procediment de compra i abans que els clients proporcionin la informació de pagament.

En el futur, Google també exigirà als distribuïdors certificats que publiquin el valor nominal de les entrades juntament amb el preu que ofereixen (i en la mateixa moneda).  Abans d'introduir aquest requisit, publicarem amb antelació una altra entrada al registre de canvis.

Per obtenir-ne més detalls, llegiu l'article Sobre la certificació per a distribuïdors d'entrades.

Els distribuïdors poden sol·licitar la certificació de Google a partir del 8 de gener de 2018, data en què publicarem el formulari corresponent.

(Publicat el novembre de 2017)