Endringer i retningslinjene for andre bedrifter med begrensninger (mars 2018)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I mars 2018 omdøper og omorganiserer vi visse Google Ads-retningslinjer og -sider for at de skal bli lettere å lese og forstå. Alle tiltak i forbindelse med retningslinjene og all tilhørende kommunikasjon med Google-annonsører kommer til å inneholde de oppdaterte navnene på retningslinjene. Vær oppmerksom på at disse endringene ikke påvirker omfanget av begrensningene eller forbudene i de enkelte retningslinjene.

Her er noen eksempler på det vi endrer:

Etter omorganiseringen blir noen av retningslinjene våre, for eksempel retningslinjene om å ta betalt for produkter som vanligvis er gratis – som for øyeblikket er klassifisert som «Upålitelig fremferd» og som inngår i retningslinjene for villedende informasjon – håndhevet som en del av retningslinjene for andre bedrifter med begrensninger.

I tillegg omdøper vi retningslinjene for «Upålitelig fremferd» til «Uakseptabel forretningspraksis».

(Skrevet i november 2014)